Kinderboerderij Skik Hoogkarspel

Weblog waarin nieuws en foto's worden gepubliceerd om belangstellenden te informeren over de Educatieve Kinderboerderij Skik in Hoogkarspel.

zaterdag 14 juni 2008

Kapconstructie voor de hooiklamp.

Voor timmerlieden weer eens wat anders, voor de bouwcommissie ook. De kap zal uiteindelijk, met pannen gedekt, zijn plek vinden op 4 meter hoogte tussen vier massieve eikenhouten staanders. Een fotoserie zal de bouw blijven volgen. Klik hier

zondag 1 juni 2008

Open Dag op zondag 1 juni was een succes

Ari Dekker kan tevreden terugkijken op een geslaagde Open Dag. Heel veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen. Buiten op het gras konden de kinderen op een pony rijden en binnen in de schuur vermaakten ze zich met de schapen, geiten, kippen, kanaries, cavia's, een landschildpad en een gezellig hangbuikzwijn. Er was koffie en limonade. Enfin, bekijk de foto's maar. Klik op de link in het zijmenu. Na sluitingstijd hadden de kippen het hoogste woord. Klik hier voor een filmpje.(het laden van het filmpje duurt even)
Een uitgebreider verslag van de Open Dag verscheen al eerder in het plaatselijke contactblad Rotonde. Klik hier voor het meest recente Kinderboerderijnieuws.