Kinderboerderij Skik Hoogkarspel

Weblog waarin nieuws en foto's worden gepubliceerd om belangstellenden te informeren over de Educatieve Kinderboerderij Skik in Hoogkarspel.

woensdag 15 januari 2014

Kinderboerderijnieuws januari 2014 door Karin Braakman

 

Het is alweer even geleden dat het  kinderboerderijnieuws in de Rotonde is beschreven. Het was zelfs vorig jaar dat ik voor het laatst de pen heb opgepakt.  Vandaar dat ik u allen allereerst een heel mooi en gezond 2014 toewens. Voor alle SKIK-medewerkers en bezoekers wens ik een prachtige verzorgde kinderboerderij toe met veel gezonde dieren, een kleurrijk terrein, veel interessante educatieve momenten. Daarnaast vooral veel......
lees verder.PDF Kinderboerderijnieuws



 


zondag 5 januari 2014

Nieuwe totempaal schilderen

Een totempaal met kleurige dierafbeeldingen. Deze blikvanger op ons terrein was aan vervanging toe. Onze allround medewerker Loek Kroon zaagde uit trespa mooie contouren, die onlangs door enthousiaste fijnschilders opgepimpt werden. Onder leiding van moeder overste werd het een creatieve middag. Dank aan Vok voor het op temperatuur brengen van de ruimte. Zet je vrijwilligers nooit in de kou. Meer foto's.

woensdag 1 januari 2014

Levende kerststal in Skik


Op 22 december 2013 was er een levende kerststal met Jozef, Maria, het kindje in de kribbe en een heuse ezel. Karin Braakman las een toepasselijk verhaal voor en bezoekers kregen chocolademelk. Er klonk muziek en er werd gezongen, zoals het hoort. Dank aan de rolspelers Lennert, Frany en baby Thijs. Foto's klik hier.