Kinderboerderij Skik Hoogkarspel

Weblog waarin nieuws en foto's worden gepubliceerd om belangstellenden te informeren over de Educatieve Kinderboerderij Skik in Hoogkarspel.

dinsdag 2 oktober 2012

Nazomerfeest Elan



Op zaterdag 29 september 2012 werd het nazomerfeest gevierd bij het kinderdagverblijf & buitenschoolse opvang Elan in Hoogkarspel. De bezoekers konden in tropische sfeer deelnemen aan allerlei activiteiten als: ballengooien, limbo-dansen, sjoelen,  rad van fortuin met prachtige en aantrekkelijke prijzen, e.d. ; ook werden er verrukkelijk ogende/heerlijke cakejes verkocht.

Ook medewerkers en stagiaires van onze kinderboerderij waren aanwezig met een speciaal ingerichte knuffelhoek, een (hobbel)paard en met raad-spelletjes als: Welke poep komt van welk kinderboerderij dier? Hoeveel vissen zwemmen er in de kom? Hoeveel wandelende takken zijn er in de bak?  Ook werd het adoptie- & donatieplan aan geïnteresseerden toegelicht.

De inwendige mens was door de medewerkers van Elan niet vergeten: heerlijke limonade, koffie, thee, zoutjes en smakelijke hapjes werd er geserveerd.

De opbrengst van deze druk bezochte en gezellige middag bedraagt meer dan € 300,00!! Dit bedrag komt ten goede van SKIK. Daar zijn wij, als stichting Educatieve Kinderboerderij Hoogkarspel, héél erg blij mee!!   Elan Hartelijk dank voor deze donatie!

Al met al een zeer geslaagde nazomerfeest, georganiseerd door medewerkers van Elan!



Namens het bestuur van SKIK,

Yvonne Kramer
secretaris SKIK
 

Meer foto's.

Geen opmerkingen: