Kinderboerderij Skik Hoogkarspel

Weblog waarin nieuws en foto's worden gepubliceerd om belangstellenden te informeren over de Educatieve Kinderboerderij Skik in Hoogkarspel.

donderdag 11 oktober 2012

Afscheid van Ari Dekker



Op de dag van de duurzaamheid organiseerde Skik een avond om de vrijwilligers te bedanken. Er was een drankje, er werden dampende kommen soep met brood geserveerd en schonk men een borreltje toe. Portretfoto’s van enkele vrijwilligers.
Zonzo hield een presentatie over zonnepaneelsystemen die zij leveren, Karin Braakman stelde iedereen persoonlijk voor, gaf her en der complimentjes, en Ari Dekker legde uit wat duurzaamheid voor een kinderboerderij kan betekenen. Hij noemde energiebesparing en blikte vooruit naar technologieĆ«n om het milieu te ontzien. 
Speciaal aan deze avond was het afscheid van Ari Dekker. Karin schetste de scheidend voorzitter als een innemende persoonlijkheid met een enorm doorzettingsvermogen, creativiteit en bouwkundig inzicht. Ari heeft bijzonder veel connecties in de bouwwereld om sponsoren te vinden voor diensten en materialen en ook daarom gaan we hem ontzettend missen. Bovendien is hij ook bedreven in het masseren van bestuurders en instanties om ze over de streep te trekken de kinderboerderij te steunen. Ondanks veel tegenslagen en tegenwerkingen bleef hij positief en heeft op die manier de kinderboerderij een enorme dienst bewezen. Karin had een grote veer bij zich, maar Ari bood zijn achterwerk niet aan, want in zijn speech benadrukte hij dat de mensen waarmee hij samen mocht werken ook van onmisbare hulp zijn geweest. Ari wilde geen namen noemen; toch stond hij even stil bij Hans Hesseling, musicus en binnenhuisarchitect, die adviezen heeft gegeven over kleurgebruik in en om de boerderij. Men applaudisseerde, Ari kreeg een cadeau en er werd een afscheidslied gezongen. Foto’s van het afscheid.

Geen opmerkingen: